فروش کرم خاکی منجمد برای تغذیه آبزیان

فروش کرم خاکی منجمد برای تغذیه آبزیان به دو صورت مختلف سنتی و صنعتی مزایای خاص خود را دارد که میزان پروتئین موجود در بدن کرم را تعیین می کند.
انجماد کرم خاکی به صورت سنتی یعنی پایین آوردن درجه حرارت آن به صورتی که کرم به صورت منجمد در بیاید. در این حالت بخش اعظمی از پروتئین موجود در بدن کرم از بین رفته و تنها شکل کرم اکی به فروش می رسد.
در حالی روش های صنعتی با کاهش دما تا منفی صد و پنجاه درجه به صورت سریع این پروتئین را حفظ کرده که برای تغذیه ی ماهی و آبزیان مناسب خواهد بود.
در واقع آنچه که باعث می شود پرورش دهندگان ماهی از این کرم خریداری کنند همین پروتئین موجود در بدن آن بوده که اگر به روش سنی به فروش برسد هیچ خاصیتی نخواهد داشت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما