تولید کننده کود مرغی کمپوست شده ارگانیک

یک تولید کننده متخصص در امر تولید کود مرغی کمپوست شده باید از مواد ارگانیک و طبیعی و دستگاههای به روز استفاده کند.
تولید کننده کود مرغی ارگانیک طی فرآیند کمپوست سازی، درجه حرارت را بین 50 تا 65 درجه سانتیگراد میرساند که این دما باعث معدوم کشتن آفتها، بیماری، بذر علفهای هرز میشود و باکتریهای به وجود آمده در آین کود ارگانیک، مقاومت ریشه گیاه را بالا میبرد. تاثیرشان  برای گیاه همانند واکسیناسیون در انسان عمل میکند و همچنین فلزات سنگین و سمی که درخاک هستند را جذب میکنند و مانع از ورود آنها به زنجیره غذایی و سفره مردم میشوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما