استفاده از چه باکتریهایی در کود کمپوست باعث تسریع امر پوسش می شود؟ آیا میدانید چند هفته قبل از بذر افشانی در مزرعه باید از کمپوست استفاده نمود؟
استفاده از چه باکتریهایی در کود کمپوست باعث تسریع امر پوسش می شود؟ آیا میدانید چند هفته قبل از بذر افشانی در مزرعه باید از کمپوست استفاده نمود؟
جالب است بدانید که در کودهای کمپوست میکروارگانیسمی موجود نمیباشد و همین عامل سبب آهسته شدن عمل پوسش میشود. برای آنکه این مشکل را حل کنند و سرعت به عمل پوسش بدهند از باکتریها بخصوص باکتریهایی بنام ای ام که دارای صد و بیست گونه میکروارگانیسم هستند استفاده میکنند.
استفاده از این نوع باکتری ها مزیت دیگری نیز دارد و آن این موضوع میباشد که بوی بد کود را از بین میبرد. علاوه بر میکروارگانیسم ها کرمهای خاکی نیز میتوانند با حفر کردن تونل باعث هوا رسانی به لایه های خاک شوند که این امر به فرآیند کمپوست کمک می کند. نکته قابل توجه درباره ی کمپوست این است که کمپوست آماده ی مصرف حداقل به دو هفته زمان نیاز دارد تا به خاک قابل مصرف تبدیل شود. پس باید دو هفته قبل از بذر افشانی یا کاشتن نهال از کمپوست استفاده کنید.